Verdienen uw medewerkers een fiscaal aantrekkelijke attentie?

14/12/2016 - 18:25

U wilt uw werknemer rond de feestdagen extra bedanken voor het geleverde werk het voorbije jaar en misschien lijkt een kleine loonsverhoging u een goed idee?

 Verdienen uw medewerkers een fiscaal aantrekkelijke attentie?

Is loonsverhoging een goed idee?

U wilt uw werknemer rond de feestdagen extra bedanken voor het geleverde werk het voorbije jaar en misschien lijkt een kleine loonsverhoging u een goed idee? Natuurlijk is loon onderworpen aan RSZ-bijdragen én aan bedrijfsvoorheffing, waardoor zowel u als uw werknemer er belastingen op betalen. Bovendien bent u als werkgever nog gebonden aan de loonnorm, waarbij de loonkost maar beperkt mag toenemen.


Fiscaal aantrekkelijke attenties

Denk dan eerder aan een cadeau of cadeaubon. Dit extralegaal voordeel is namelijk vrijgesteld van RSZ en bedrijfsvoorheffing, zolang u het bedrag van maximaal €35 per jaar per werknemer niet overschrijdt. Als uw werknemer kinderen ten laste heeft , kan u per kind en laste nog eens €35 extra schenken.


Voor speciale gelegenheden

Als werkgever is het perfect toegestaan om bij bepaalde gebeurtenissen uw werknemers cadeau(bons) te geven ter waarde van bovenstaand bedrag. Denk hierbij aan eindejaarsfeesten, secretaressedag, verjaardagen, enz.
Voor een geboorte, huwelijk, jubilea, 25 en 35 jaar anciënniteit, eervolle onderscheidingen, intrede pensioengerechtigde leeftijd,... zijn hogere bedragen mogelijk, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


BAR àPART geschenken, cadeaubons of privé-degustaties

BAR àPART in Herselt kan ervoor zorgen dat uw werknemers op het juiste moment een mooie attentie ontvangen. Zo bezorgen wij bedrijven bijvoorbeeld een gepast aantal verjaardagsgeschenken (wijnpakket, cava, cadeaubon,...), die u op de dag zelf kunt overhandigden.

Voor de eindejaarsfeesten stellen we vaak geschenken samen voor de werknemers naar wens en budget van de zaakvoerder. We beschikken over een ruim aanbod kwaliteitswijnen, champagnes, cava's en tal van sterke dranken. Onze cadeaubons vallen ook steeds in de smaak.
Ook een aanrader om samen met uw werknemers aan deel te nemen of cadeau te geven: onze privé-wijndegustaties of gin-tastings.


CONTACT

Wenst u meer info of wil u een voorstel ontvangen? Laat alvast een bericht na, mail, bel of sms ons, we helpen u graag verder!
Wie nog op zoek is naar relatiegeschenken of cadeau(bons) voor familie, vrienden,... , kan eveneens bij ons terecht.


Van 15/12 tem 31/12 zijn we ELKE DAG OPEN van 10u-19u.