OVER ONS

THE STORY...


Rocky Peeters, ex-profvoetballer, is sinds jaren een gepassioneerd wijnliefhebber en gewillig degustateur van andere lekkere dranken. Na een parcours tussen verfrissende cocktails, beslisten we in 2016 uit te breiden met een wijnhandel aan onze woning in Herselt.

BAR àPART Wijnhandel brengt de passie voor kwaliteitswijnen, met vakkennis en liefde gemaakt door een selecte groep van wijnbouwers, over aan alle wijnliefhebbers en levensgenieters in de Kempen en ver daarbuiten.

Door ons persoonlijk contact met wijnbouwers, het proeven van verschillende appellaties en een minutieuze selectie van onze wijnen, kunnen we een uitstekend aanbod samenstellen van wijnen. Wij zijn hiermee een referentie geworden op vlak van kwaliteitswijnen.

Wij organiseren regelmatig evenementen om wijnliefhebbers te laten kennismaken met onze zaak en ons aanbod.
Via ons aanbod van wijnlessen, maken we u graag (verder) wegwijs in de wondere wijnwereld.

Sinds 2021 ontvangen we u graag in onze vernieuwde degustatieruimte in Herselt, waar u in een aangename setting kunt proeven van onze wijnen.
Op regelmatige basis plannen wij thema wijndegustaties, registreer u om hiervoor vrijblijvend een uitnodiging te ontvangen.

Privé-wijndegustatie kunt u aanvragen op een moment dat voor u past bij BAR àPART Wijnhandel in Herselt voor min. 8 tot max. 40 personen.
Of wij verplaatsen ons tot op de locatie van uw voorkeur voor groepen vanaf 20 personen.

Bent u Horeca professional en heeft u ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw wijnkaart?
Ook dan kunt u beroep doen op onze diensten.


Een uitnodiging ontvangen voor onze evenementen?

Registreer u voor onze nieuwsbrief